Gedreven door ontwikkeling

Wat financieel bedrijfsadvies, assetmanagement en projectontwikkeling met elkaar gemeen hebben? Dat wordt duidelijk bij een kennismaking met ZWB. Het Zeeuwse adviesbureau beschikt over een flinke dosis financiële know-how en een bewezen track-record als het gaan om vastgoedexpertise. Dit maakt ZWB een bedreven partner voor ondernemers, investeerders en vastgoedeigenaren die vooruit willen.

De vraag

De naam ZuidWest Bedrijfsadviseurs, waaronder ZWB bekendstond, dekte niet de volledige lading van het dienstenaanbod. De uitstraling was gedateerd en sloot niet meer aan bij de markt waarin ZWB opereert.

Onze aanpak

De eerste stap was het realiseren van een merkdocument, waarin het onderscheidend vermogen en de verschillende klantgroepen van ZWB boven tafel kwamen. Het was de blauwdruk voor een moderne, toekomstbestendige website en nieuwe, visuele identiteit.

Een gevarieerd dienstenaanbod vraagt om een duidelijke positionering. Voor ZWB resulteerde dit in een korte naam die teruggrijpt op de voorgaande naam, een modern logo en een pakkende pay-off. ZWB. Partner voor wie vooruit wil.

De website laat de drie verschillende bedrijfsonderdelen van ZWB duidelijk naar voren komen. Per onderdeel zijn verdiepende landingspagina's ingericht die de bezoeker voorzien van relevante content en de werkwijze en voordelen van ZWB helder en overzichtelijk overbrengen.

  • Branding: het logo van ZWB is strak en modern, maar met een knipoog naar het verleden. De pijl in de letter Z wijst naar het zuidwesten, refererend aan de voormalige naam én de Zeeuwse locatie. Het logo is doorgevoerd in een breed pakket huisstijlmiddelen.
  • Online: de website is ontwikkeld met oog op optimaal gebruiksgemak en geeft een professionele weergave van het dienstenaanbod.

Samenwerken met Merketeers® voor jouw project?