Voor het verwijderen van asbest

AVM saneert dagelijks asbest in stallen, loodsen, fabrieken, woningen en garages. Belangrijk werk om onze leefomgeving gezonder en toekomstbestendig te maken. En daar zijn veel 'handen' voor nodig.

Uitdaging

Maar weinig kinderen dromen van een loopbaan als asbestsaneerder, terwijl het een boeiend en uitdagend vak is. Hoe kunnen we werken bij AVM steeds weer op een aantrekkelijke manier presenteren?

Aanpak

We bedenken samen steeds nieuwe manieren om zichtbaar te zijn bij de arbeidsmarktdoelgroep van AVM. Van een spel tot een werken-bij-magazine en meewerkdagen.

Al sinds 2011 bouwen we doorlopend aan online en offline zichtbaarheid voor AVM. Dat doen we in nauwe samenwerking.

Daarbij denken we doelgroepgericht en steeds door de bril van potentiële opdrachtgevers of collega’s: hoe willen we dat zij ons zien?

  • Online: We ontwikkelden wijzijnavm.nl, een visuele werken-bij-website die op een laagdrempelige manier laat zien wat werken in de asbestsanering inhoudt.
  • Marketing: Van een spel tot een werken-bij-magazine en campagnes rond open dagen en meewerkdagen; we ondersteunen AVM om de juiste doelgroep te bereiken én te triggeren.

Samenwerken met Merketeers® voor jouw project?