Exceptionele buitenkeukens

Luxueuze buitenkeukens die het comfort van binnenshuis combineren met buitengewoon genieten in de buitenlucht. Die maakt COOXS. Exceptionele buitenkeukens met strakke lijnen en verfijnde details, die het kloppend hart van de tuin vormen.

Uitdaging

De droom van COOXS? Eerst Nederland veroveren, daarna de grens over. Vanaf het prille begin in 2018 bouwen we mee aan deze droom. Te beginnen met een logo en huisstijl.

Doorontwikkeling

In de jaren die volgden groeide COOXS hard. Dat vroeg om een nieuwe positionering en doorontwikkeling van het merk. We ondersteunden de start-up met onderscheidende branding.

Het buitenleven wordt steeds belangrijker. De luxe en het comfort van binnenshuis wordt ook buitenshuis graag ervaren. Buitenkeukens van COOXS geven een invulling aan deze trend.

Als Merketeers zijn we structureel betrokken bij de ontwikkelingen die het merk COOXS doormaakt. We zijn op de volle breedte betrokken bij de marketing van COOXS en geven invulling aan diverse middelen en materialen.

  • Branding: het logo en de huisstijl is ontwikkeld door Merketeers.
  • Tussentijds is er een vernieuwde positionering ontwikkeld die de blueprint vormt voor de verdere marketing.
  • De branding is verder aangescherpt en toegepast in diverse middelen, waaronder het magazine, het offerteformat en het advertentieconcept.
  • Er is een nieuwe website ontwikkeld die beschikbaar is in het Nederlands, Engels, Duits en Vlaams. De website wordt voortdurend doorontwikkeld en beweegt mee met COOXS.

Foto's: Daniëlle Malestein - Buonq

"Creatief meedenken, verder dan alleen met marketing. Dat is uniek bij Merketeers en maakt onze samenwerking succesvol."

Gerard Jansen

Eigenaar

Samenwerken met Merketeers® voor jouw project?