Bouwers van huis uit

Kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid. Ze zitten diepgeworteld in de genen van Van de Kolk uit Garderen. Van de Kolk bouwt met zorg en aandacht aan diverse projecten in zowel de particuliere als zakelijke sector. De kwaliteit zit ‘m niet alleen in het eindresultaat, maar ook in de weg ernaartoe. En dat maakt ons samenwerking met Van de Kolk juist zo uitdagend.

Uitdaging

De bouw van een nieuw bedrijfspand in 2018 vormde mede de aanleiding voor de vernieuwing van de algehele branding. Met behoud van de bekende kleur werd er in enkele stappen toegewerkt naar een nieuw logoconcept.

Proces

In een periode van een jaar veranderden alle middelen en materialen in de nieuwe branding. Niets werd overgeslagen en de nieuwe stijl werd tot in de kleinste details consistent doorgevoerd. Eenvoud vormt hierin de ultieme basis voor herkenbaarheid.

Kwaliteit zit in de genen van de bouwers van Van de Kolk. Door een eenduidige uitstraling komt deze kwaliteit tot uiting in alle communicatie.

De huisstijl past binnen het degelijke, betrouwbare karakter. En die degelijkheid heeft niets met vroeger te maken. Van de Kolk houdt gewoonweg niet van poespas.

  • Branding: We voeren de branding consistent door in advertenties, borden, bouwhekbanners en andere marketinguitingen die we op regie vormgeven.
  • Positionering: We ontwikkelden een naam en positionering voor het nieuwe woonconcept van Van de Kolk
  • Online: De bestaande website is volledig vernieuwd en wordt doorlopend verder geoptimaliseerd.
  • Marketing: We verzorgen periodiek de vormgeving van het relatiemagazine 'Kolk Report'.

Samenwerken met Merketeers® voor jouw project?