Voor al je machines van een sterk merk

Woon je tussen de boeren en kan je goed sleutelen? Dan staat er al snel een trekker op de dam. Inmiddels is Van Ommeren Machines dealer van diverse merken bouw- en landbouwmachines en een moderne servicepartners voor boeren, bouwers en andere klanten.

Uitdaging

Merketeers bouwt met Van Ommeren aan verdere groei op alle fronten. Het vergroten van het klantenbestand, structurele communicatie met bestaande klanten en werving van collega’s zijn daarbij de opgaven.

Aanpak

We werken met een on- en offline marketingstrategie aan de doelen van Van Ommeren. Dat doen we op basis van een scherpgestelde positionering, kernwaarden en een brandstory. Die vind je ook terug in de geavanceerde, nieuwe website.

Van Ommeren Machines heeft een uitstekende reputatie onder haar vaste klantenkring. De hoge mate van klantgerichtheid en focus op kwaliteit zijn in de nieuwe website prominent naar voren gebracht.

Bestaande klanten worden aan het woord gelaten, de keuze voor gevoerde merken wordt uitgebreid toegelicht en er is een realtime koppeling met de occasionvoorraad gerealiseerd.

  • Positionering: een kernachtig merkdocument vormt de onderlegger voor alle verdere communicatie.
  • Online: een technisch geavanceerde website zorgt voor optimale communicatie met de verschillende doelgroepen. Voor de diverse merken waarvoor Van Ommeren importeursrechten heeft, zijn merkspecifieke websites ingericht. Deze zijn vanuit het centrale CMS te beheren en zijn op productniveau gekoppeld aan de hoofdwebsite. Ook is een occasionweergave met realtime voorraadkoppeling in de algemene website aanwezig.
  • Marketing: de doelgroep wordt doorlopend geïnformeerd over productnieuws, voorraden en branchespecifieke ontwikkelingen middels periodieke mailings. Van Ommeren en Merketeers werken hierin nauw samen.

Samenwerken met Merketeers® voor jouw project?