Producent van hijsbanden

Savix produceert in eigen fabriek hoogwaardige hijsbanden: made in Holland! Als full service partner borgt het ook de continuïteit van opdrachtgevers door voorraad aan te houden en perfectioneerde het bedrijf de traceerbaarheid van hijsbanden.

Uitdaging

Kan je ons helpen om professioneel voor de dag te komen? Met die vraag begon onze samenwerking in 2013.

Aanpak

We ontwikkelden een naam en logoconcept. Daarna ging het - net als bij Savix - snel. Van website tot huisstijlmiddelen; we bieden brede marketingondersteuning aan deze Nederlandse producent.

Savix is gedreven door veiligheid, wat zich niet alleen vertaalt in adviseurs die kennis hebben over de juiste toepassing van hijsbanden. Met uitgebreide handleidingen en gebruikersinstructies worden ook medewerkers geholpen om onze hijsbanden veilig en effectief te gebruiken.

Savix innoveert, verlegt grenzen en verbetert continue om een uitgebalanceerd product van hoge kwaliteit te leveren. Merketeers ondersteund Savix bij het ontwikkelen van de benodigde middelen en materialen:

  • Branding: het logo is consistent verwerkt in diverse huisstijlmiddelen.
  • Technische documentatie: we ontwikkelden handleidingen en posters die per hijsband laten zien hoe je de band goed en veilig toepast.
  • Online: een meertalige corporate website waarin de meerwaarde van werken met Savix centraal staat.

Samenwerken met Merketeers® voor jouw project?