Een afscheid in geloof, hoop en liefde

Iemand verliezen maakt vaak een storm van emoties los. In die intense periode, waarin veel geregeld moet worden, staat Johan Kuijt naast degenen die achterblijven. Als begrafenisondernemer is Johan er op de momenten dat het nodig is, dag en nacht.

De uitdaging

Na een carrièreswitch begon Johan letterlijk op nul. Kunnen jullie me helpen om mijn nieuwe onderneming op een zorgvuldige en passende manier in de lokale markt te zetten?

Onze aanpak

We brachten de drijfveren en het onderscheidend vermogen van Johan Kuijt in kaart en ontwikkelden een brandstory die daarbij aansluit. Het werd de basis voor de branding, de website en alle benodigde marketingmiddelen.

Het christelijke karakter van de begrafeniszorg kreeg een prominente rol in het verhaal van Kuijt Begrafenisverzorging. Op een manier die past bij Johan en tegelijkertijd ruimte laat voor verschillen.

Ook gaven we specifieke aandacht aan de financiële en juridische kennis van Johan, die een meerwaarde is bij de afwikkeling van de nalatenschap.

  • Positionering: hoe ziet de markt voor begrafeniszorg in de regio Kootwijkerbroek eruit? En hoe kun je daarin jouw eigen verhaal vertellen? Dat brachten we in kaart en vertaalden we in een brandstory.
  • Branding: er is een stijlvolle huisstijl ontwikkeld, die is doorgevoerd in verschillende huisstijlmiddelen. Hieronder ook een laatste wensenboekje, waarin alle mogelijkheden rondom het afscheid aan bod komen.
  • Online: Een informatieve website geeft nabestaanden inzicht in wat er komt kijken bij een afscheid. De website bevat een module waarmee Johan per begrafenis een pagina kan inrichten, met onder meer een condoleancemogelijkheid.

Foto's: Evelien Westerlaken

"De creativiteit van Merketeers gaf mij de doorslag om met hen samen te gaan werken. Vanuit slechts één aangeleverd A4’tje met daarop aandachtspunten wie wij als onderneming willen zijn, waarvoor wij willen staan en wat we graag ontwikkeld wilden zien is Merketeers gaan bouwen. En dat is gelukt!

Merketeers onderscheidt zich door een goede samenwerking met opdrachtgever en een stipte en nauwkeuring planning. De eerlijkheid en duidelijk vooraf weet ik erg te waarderen. Merketeers is het aanraden waard!"

Johan Kuijt

Eigenaar

Samenwerken met Merketeers® voor jouw project?