Een onvergetelijk event

Verscholen achter wanden en in technische ruimtes, plekken waar je niet snel komt, realiseert CAMPUS installaties die zorgen voor comfort. De nieuwbouw van het eigen bedrijfspand vormde een opvallende mijlpaal in de 35-jarige geschiedenis van CAMPUS Installatietechniek.

Uitdaging

De overname, het jubileum en de nieuwbouw geven een nieuw elan aan het bedrijf. Dat mag gevierd worden. Geef vorm en inhoud aan een event, zodat er nog lang over nagepraat wordt.

Aanpak

In 2020 realiseerden we de rebranding van CAMPUS. Voor het event ontwikkelden we een eigen verhaallijn en het thema ‘leg de verbinding’. Dit thema vormde de basis voor alle uitingen rondom het event.

Een goede voorbereiding, een mooi verhaal en uitmuntende catering zijn een aantal ingrediënten voor een leuk event. Maar de echte spraakmakers zitten ‘m in de details.

Met de verhaallijn en het thema als uitgangspunt realiseerden we de volledige eventbranding rondom de opening van CAMPUS.

  • Communicatiedraaiboek: ontwikkeling van de communicatieplanning rondom het gehele event.
  • Model: de verhaallijn werd visueel ondersteund met de inzet van een model. In samenwerking met het modellenbureau maakten we de selectie voor een passend model.
  • Fotografie en videografie: we maakten de briefings voor de foto- en videograaf en draaiden mee tijdens de opnamedagen.
  • Show: het officiële openingsmoment werd een show, bestaande uit live-onderdelen en video’s. De show werd door Merketeers ontwikkeld en geregisseerd.
  • Campagne: van save-the-date tot uitnodiging en van driehoeksborden in de hele regio tot een flyer in de krant. Voor zowel de opening als de open dag werd een uitgebreide campagne ingezet. Het resultaat: zo’n 350 genodigden tijdens de opening en enkele duizenden bezoekers tijdens de open dag.
  • Eventbranding: vlaggen, spandoeken, borden, animaties, keycords en een heuse mascotte. We realiseerden alle middelen en materialen om het event tot in de kleinste details consistent te branden.

"Snelheid en korte lijnen, dat is wat het zo fijn werken is met Merketeers."

Chris van Ee

Directeur

Samenwerken met Merketeers® voor jouw project?