Kunststof en aluminium kozijnen

Of je nu voor aluminium of kunststof kozijnen gaat, da’s een keuze die ieder persoonlijk maakt. Heb je deze keuze eenmaal gemaakt dan zorgt Jumbo Kozijnen voor de rest. Want wil je binnen met buiten onzichtbaar verbinden, dan misstaat zo’n ranke aluminium pui niet. Ga je voor praktisch en voordelig? Dan is kunststof meer jouw ding. Iedere aannemer kan op Jumbo rekenen, en daar gaan ze meer van horen!

Uitdaging

De doelgroep voor kunststof kozijnen is een heel andere dan die voor aluminium kozijnen. Hoe kan Jumbo beide groepen aanspreken?

Aanpak

De gedateerde website is vervangen door een moderne website die zich op beide doelgroepen focust. Ook zijn productspecifieke magazines en documentatie gerealiseerd.

De naamsbekendheid van Jumbo moet naar een hoger level. Daarnaast dient de relatie met aannemers (de directe afnemers van Jumbo) versterkt te worden.

Door te kiezen voor een website die vanaf de homepagina direct een splitsing maakt tussen kunststof en aluminium kozijnen, voelen beide doelgroepen zich aangesproken. Doordat beide productcategorieën over een eigen kleurschema en pagina-indeling beschikken, is de juiste informatie voor elke bezoeker makkelijk beschikbaar. De aansluitende magazines en documentatie dragen hier ook in belangrijke mate aan bij.

  • Positionering: op basis van interviews met verschillende stakeholders is een krachtige positionering neergezet, die de basis vormt voor de verdere communicatie.
  • Branding: met behoud van het bestaande logo maar een kleine twist in het kleurenschema, is de branding tot in detail doorgevoerd. Van visitekaartje tot inmeetformulier en garantiedocumenten.
  • Online: de nieuw gerealiseerde website biedt volop inspiratie, concrete productinformatie en is conversiegericht opgebouwd.
  • Marketing: om structureel on-top-of-mind te blijven, draaien verschillende online marketingcampagnes die doorlopend worden geoptimaliseerd. Vaste overlegmomenten zorgen voor continuïteit in de uitvoering van alle marketingactiviteiten, zowel online als offline.

Samenwerken met Merketeers® voor jouw project?