Engineering en machinebouw

Van persen tot ponsstraten en van zaagmachines tot complete productielijnen; als het om metaalbewerkingsmachines gaat is Hoffmann-Metalcare de onbetwiste specialist. Al jarenlang is de Zwijndrechtse machineleverancier een betrouwbaar adres voor het leveren én onderhouden van verspanende en niet-verspanende machines.

De vraag

De samenwerking tussen Hoffmann-Metalcare en Merketeers is al jaren succesvol. De groei van Hoffmann-Metalcare en veranderende markomstandigheden vroegen in 2023 om een doorontwikkeling van de website.

Onze aanpak

Op basis van een grondig doelgroeponderzoek is een nieuwe websitestructuur vastgesteld. Vervolgens is een technisch complexe website gerealiseerd, die het volledige productaanbod presenteert en de totaaloplossingen van Hoffmann-Metalcare onder de aandacht brengt.

De historie van Hoffmann-Metalcare gaat terug tot in 1954. In al die jaren is het bedrijf door organische groei en overnames geworden tot een internationaal opererende machineleverancier.

Zowel vanuit commercieel oogpunt als voor de werving van nieuwe medewerkers is een sterke online zichtbaarheid belangrijk.

  • Branding: we ontwikkelden het logo en de huisstijl die al jarenlang consistent wordt toegepast.
  • De website is een technisch hoogstandje. Ondanks een enorm productaanbod (met voor elk product eigen pagina's) is de snelheid optimaal. Ook bevat de website een overzicht met actuele occasions en een dealerportaal.

Samenwerken met Merketeers® voor jouw project?