Buitengewone buitenkamers

Wanneer een buitenkamer buitengewoon is? Dat ontdek je op de website van Donker Buitenkamers. Uitmuntend afgewerkte bouwwerken voeren hier de boventoon, voorzien van allerlei handige oplossingen om je alle comfort te geven.

De uitdaging

De toegenomen aandacht voor buitenverblijven zorgt voor groeiende concurrentie. Hoe kan Donker Buitenkamers zich blijvend onderscheiden?

Onze aanpak

We verfijnden de branding en hielpen Donker om een duidelijke positie in te nemen. De nieuwe website is conversiegericht ingestoken, waarbij we leads genereren via online en offline campagnes.

Een goede buitenkamer is zowel een verlengstuk van de woning als een visuele upgrade voor de buitenruimte. Donker Buitenkamers weet deze aspecten subliem te combineren.

Merketeers is zeer actief bij de gehele marketing van Donker Buitenkamers betrokken.

  • Branding: de verfijnde uitstraling van Donker is tot in detail doorgevoerd in alle communicatiemiddelen.
  • Online: De nieuwe website inspireert met cases van gerealiseerde projecten en laat de unieke werkwijze van Donker beeldend zien.
  • Marketing: Met doorlopende online en offline campagnes bereiken en activeren we de doelgroep. Met een slimme mediaselectie targetten we een zo relevant mogelijke doelgroep.

Samenwerken met Merketeers® voor jouw project?