Je hebt bouwers en je hebt Brinkies

Brink Staalbouw één van de grootste staalbouwers van Nederland. De Brinkies produceren elk jaar duizenden tonnen staal en bouwen onder andere XXL staalconstructies voor logistieke centra en de industrie. Met zusterbedrijf Circulairstaal® is Brink Staalbouw bovendien koploper in het recyclen van staal.

Uitdaging

Hoe blijf je zichtbaar als staalbouwer? Daar hadden we natuurlijk wel ideeën over. Want je kunt zoveel meer dan alleen mooie projecten delen.

Aanpak

Samen vertellen we op een brede manier het verhaal van Brink Staalbouw. Via de website, met bijzondere features. Maar ook via events en (online) uitingen.

Samen met Brink Staalbouw denken we steeds na hoe we verschillende doelgroepen een bredere blik kunnen bieden op de staalbouw. Van prijsontwikkelingen tot duurzaamheid. Ook laten we zien hoe leuk bouwen met Brinkies is.

Sinds 2014 - de start van onze samenwerking - gaven we vorm aan tal van uitingen. Daarnaast werken we aan afzonderlijke initiatieven van Brink, zoals Circulairstaal® en de Staalprijsindex.

  • Branding voor de Brinkies: van koffiebekers tot beachflags en van statafelhoezen tot beurswanden, we maken er elke keer weer wat leuks van.
  • Online: We ontwikkelden meerdere websites met diverse unieke functionaliteiten. Zo realiseerden we de Staalprijsindex®, een (inmiddels) besloten platform waar wekelijks het verloop van de staalprijzen in gerapporteerd wordt.
  • Events: de opening van locatie Nijverdal en een Brinkies familiedag vormden mooie gelegenheden om een fantastische campagne in te zetten en daarbij de mooiste materialen te ontwikkelen. Je hebt nu eenmaal bouwers en je hebt Brinkies.

Samenwerken met Merketeers® voor jouw project?