Dé online hekwinkel

Een mooi hekwerk bestel je eenvoudig online, wordt speciaal op maat voor jou gemaakt en plaats je uiteindelijk zelf in je eigen tuin. Zo makkelijk kan het gaan, en dat is precies de gedachte van Hekwinkel.nl. Met een beetje hulp van hekexpert #Hekkie komt het altijd goed!

Uitdaging

Ontwikkel een toegankelijke en conversiegerichte webshop waar je eenvoudig een hekwerk of poort kunt bestellen. Een online omgeving die bijdraagt aan het realiseren van orders en offerteaanvragen.

Aanpak

Op basis van een online onderzoek is het vertrekpunt van de webshop bepaald. We hebben de webshop gerealiseerd, volledig ingevuld en voorzien van de benodigde documentatie. Na de livegang is direct de marketing opgestart.

Dat een webshop niet anoniem en afstandelijk hoeft te zijn, bewijst www.hekwinkel.nl. Met een informele tone-of-voice, een toegankelijk design en een chatfunctie maken we het gemakkelijk en persoonlijk om een hekwerk of poort te bestellen.

Achter de schermen zit er behoorlijk wat complexe techniek in de webshop van Hekwinkel. Toch lukt het om hekwinkel.nl binnen vijf maanden live te zetten.

  • Onderzoek: op basis van een online onderzoek is de structuur van de webshop bepaald.
  • Branding: er is een keuze gemaakt uit een aantal designvoorstellen, waarna ook de verdere huisstijl ontwikkeld is.
  • Online: de Wordpress website, voorzien van WooCommerce, is volledig op maat ontwikkeld en voorzien van een custom template. Merketeers heeft de website voorzien van content en compleet opgeleverd.
  • Marketing: in samenwerking met Hekwinkel.nl wordt er doorgebouwd aan de verdere ontwikkeling van de webshop. Daarnaast wordt er meegedacht in nieuwe ontwikkelrichtingen om het platform verder uit te bouwen.

Samenwerken met Merketeers® voor jouw project?